za 16 maart feestavond biodanza ‘SOUL!’

za 16 maart feestavond biodanza ‘SOUL!’

JA, ik wil dansen! Klik op gekleurde vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Of meld je aan via mail: info@heartfeelings.nl of 06 215 019 72 of facebook.com/BiodanzametHans

Eerstkomende Party is Zaterdag 20 april ‘DANCE!’.
Eerstkomende verbindingsdag is zondag 28 april ‘innerlijk kind’.


Lieve danser,

TER INFO: Van 13 t/m 19 april is de nationale biodanzaweek. Rolande Toro de oprichter van Biodanza zou dit jaar 100 zijn geworden. Daarom wordt er door heel Nederland gedanst met open groepen. Ik geef woensdag 17 april een open les (vrije gift) in mijn weekgroep.
Rolando wilde de hele wereld laten dansen en daarom kun je mijn DANCE! feestavond op 20 april bezoeken door een vrije gift te geven (kan ik mijn zaalhuur en hapjes mee bekostigen). Voel je ook hier welkom!

Tot zover.

Maar nu eerst de feestavond ‘SOUL!’

Zaterdag 16 maart weer een toegankelijke biodanza workshop van 2 uur met daarna heerlijk vrij dansen.
SOUL, een term waar je meerdere betekenissen aan kunt verbinden. Bijvoorbeeld de ziel, het innerlijk van de mens, maar ook iemand die inspiratie geeft of een diep gevoel van emotie (het raakt je in je ziel). En het komt ook voor in de term ‘soulmates’.

En dan kan het ook nog de mengelmoes van gospelinvloeden en ‘rhythm-and-blues’ zijn dat zijn oorsprong vond in het Zuiden van de Verenigde Staten vanaf de late jaren vijftig.

Voor mij de hoogste tijd om een mooie dansavond met dit thema te maken. En zeker in de biodanza willen we graag met ons gevoel dansen. We mogen de ziel openzetten en die diepgevoelde emoties voelen! De muurtjes zijn niet nodig en we gaan gewoon heerlijk dansen, genieten en ervaren wat er mag zijn. Verbinding met jezelf en met de aanwezigen. Ben jij diegene die ook inspiratie geeft en daar zelf ook van kan genieten?

Deze avonden staan open voor zowel beginnende biodanza’ers als ervaren biodanceros.
Kom je ervaren wat dit thema in de dans met jou doet?
Degenen die al eerder geweest zijn, weten hoe heerlijk deze avonden zijn.

En in het tweede gedeelte van de avond is het weer geheel vrij dansen op vooral soulmuziek, maar ook wereldmuziek en andere muziekvormen zullen aan bod komen.

Ook als je Biodanza nog niet kent ben je welkom om deze laagdrempelige avond mee te maken. Wat een plezier is er op deze avonden! Vele dansers zijn via een feestavond begonnen met Biodanza. Dus laten we er samen weer een spetterende avond van maken!

En fijn als je iemand mee neemt: gezellig samen rijden met mededansers of iemand meenemen die nog nooit biodanza heeft gedaan. Gun het ook die ander eens om zo’n fijne avond mee te maken; ze zijn welkom!

En heb jij nog muziek die bij dit thema past en die je best wel met anderen zou willen delen? Leuk als ik het kan integreren in de avond. Laat het me dan van te voren weten.

Deze feestavonden staan open voor jong en oud, met of zonder ervaring en voor degenen die open staan voor speelsheid, vrolijkheid, zachtheid, warmte en verbinding. Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen, geen vaste danspasjes en op heerlijke verschillende (wereld-)muziek soorten,
Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding in laagjes te dansen.

En ook dit keer ontzorgd mijn fantastische team me weer door alles soepel te laten lopen. Door hen is de zaal altijd gezellig ingericht met kleden en stemmige verlichting, goed geluid en staan de thee, koffie en water met citroen klaar voor jullie. De koekjes, zelfgemaakte muffins of cakejes worden op schalen klaargezet en als het vrije dansen begint komen er lekkere eigen gemaakte hapjes, fruit en fris/sappen bij. Altijd een verwennerij naast het dansen.

Kom je ook met ons meedansen?

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.

Als je me een warm hart toedraagt: Lief als je dit evenement wilt delen of er op wilt liken op Facebook. Dan kunnen er nóg meer mensen komen genieten! En je helpt mij er enorm mee.

Meld je s.v.p. aan, zodat ik de hapjes en drinken kan afstemmen op het aantal mensen en eventuele wijzigingen kan doorgeven aan je..

WIST JE DAT? Er vrijdagavond 19 april een 2 1/2 uur durende workshop wordt gegeven door de kleinzoon van de oprichter van Biodanza (Alejandro Balbi Toro). Dit ook ter ere van de Biodanzaweek.
Er zullen in een megagrote zaal in Gouda dansers vanuit heel Nederland komen dansen en verbinden. Ik zou het leuk vinden om hier met een groep naar toe te gaan en samen te carpoolen. Interesse? Geef je op via volgende link: https://hipsy.nl/shop/34951-100-jaar-rolando-toro-feestavond + laat het mij weten als je mee wilt carpoolen.

FEESTAVONDEN  (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 20 april – ‘DANCE’ (vrije gift)
– za 18 mei – ‘GOUD VAN OUD’
– za 15 juni – ‘POWER’
Titels onder voorbehoud.

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 28 april – ‘Innerlijk kind’
– zo 23 juni – ‘Je sensuele ik’
Titels onder voorbehoud.
En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

WEEKGROEP (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Ik stel het enorm op prijs als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen het kunnen beleven!

LOCATIE:
We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn. Een prachtige grote zaal met houten vloer, goed geluid en (sfeervol) licht. De ventilatie is goed ingesteld met goede filters zodat de lucht gezond blijft.

MEENEMEN:
Goed humeur, kleding in laagjes, als je het leuk vind om wat te delen: wat (koude) fingerfood / tapas.
En verder heel veel zin om te dansen!

VERVOER: Voldoende en gratis parkeerruimte direct voor de ingang en OV vlak voor de deur.
Of carpool met iemand mee. Mocht je willen carpoolen, maar je weet niet met wie? Geef een berichtje en ik ga kijken of ik iemand weet die vraagt of aanbied.

DOCENT:  Hans Hokke. Mijn hele leven gedanst vanaf dat ik 14 jaar was en inmiddels al weer 13 jaar Biodanza. Ik heb een weekgroep op de woensdagavond in Apeldoorn, geef feestavonden (ook op aanvraag) en verdiepende dansdagen. En wil je een verbindende dag organiseren op je werk, dan kom ik graag een daarvoor aangepaste les geven (d.m.v. de extensie ‘biodanza in organisaties’).

CONTACT: (www.heartfeelings.nl / 06 215 019 72 / facebook.com/BiodanzametHans / mail: info@heartfeelings.nl / biodanza.nl,

INVESTERING in jezelf is €20,00!

FIJN ALS JE JE VAN TE VOREN AANMELDT zodat ik rekening kan houden met hoeveel drinken en tussendoortjes ik moet verzorgen en eventuele wijzigingen kan doorgeven aan je.

WIL JE MEER DANSEN EN MEER VERDIEPING ONTVANGEN? Kan ik me voorstellen!
Kom dan ook eens in de weekgroep op woensdagavond in Apeldoorn mee dansen om te merken hoe fijn het is om wekelijks de verdieping te ervaren…. Biodanza is niet om er over na te denken (hoofd), maar om het te ervaren (hart).
En graag nodig ik ook de mannen uit om het eens te komen ervaren! Voel je welkom! Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende muzieksoorten, jong of oud, wel of niet kunnen dansen, beginner of gevorderd, je bent welkom.

Voldoende en gratis parkeerruimte direct voor de ingang en OV vlak voor de deur.
de nog niet ingerichte zaal
de nog niet ingerichte zaal
Ik ????

En heb je vragen? Stel ze aan mij! Genoeg mogelijkheden om me te bereiken.

Meld je s.v.p. van te voren aan via 1 van onderstaande mogelijkheden:

info@heartfeelings.nl, 
www.heartfeelings.nl,
tel: 06 215 019 72.
facebook.com/BiodanzametHans

Hartegroet,
Hans
❤

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031