Wo 21 februari 2024 ‘Passie’

Wo 21 februari 2024 ‘Passie’

Ja, we gaan weer dansen! Klik op gekleurde vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende verbindingsdag is zondag 25 februari ‘een nieuw begin’.
Eerstkomende Party is Zaterdag 16 maart ‘SOUL’.

Wat een hoop fijne dingen weer deze week: eerst de weekgroep en dan de verbindingsdag volgend zondag!

OPROEP: Het zou leuk zijn als er nog een aantal mannen bij de weekgroep komen meedansen!

Passie! De diepe intense emotie of interesse die iemand voelt voor een bepaalde persoon. Maar het kan ook een activiteit of onderwerp zijn.

Vaak is er een sterke motivatie en enthousiasme om doelen te bereiken of obstakels te overwinnen. Het drijft mensen om zichzelf te uiten. En dat kan op verschillende vlakken; bijvoorbeeld in de kunst of muziek of een persoonlijke relatie. Mensen wijden zich volledig aan datgene waar ze gepassioneerd over zijn. Waar heb jij een passie voor?

Passie kan je verrijken door veel voldoening te geven en betekenis te bieden. Het kan ook anderen inspireren. En zo gaan wij vanavond ook anderen inspireren in de dans. Leef en dans je passie!

Kom je het ook ervaren en met ons meedansen?

Deze wekelijkse groep staat ook open voor jou! Heb je misschien al van de fijne lessen gehoord en wil je het ook eens meemaken….. Je bent welkom! En denk je Biodanza: wat is dat, wil ik wel eens meemaken? dan ben je ook welkom om mee te dansen.

Graag tot woensdag 21 februari om 19.45u!

WIST JE DAT? Op vrijdag 19 april Alejandro Toro (de kleinzoon van de oprichter Rolando Toro die dit jaar 100 zou zijn geworden) ’s avonds een vivencia gaat geven in Gouda waar tot 800 mensen welkom zijn? Geef een berichtje als je er meer over wilt weten of mee wilt rijden!

FEESTAVONDEN  (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 16 maart – ‘SOUL’
– za 20 april – ‘DANCE’
– za 18 mei – ‘GOUD VAN OUD’
– za 15 juni – ‘POWER’
Alle titels onder voorbehoud.

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 25 februari – ‘Een nieuw begin’
– zo 28 april – ‘Innerlijk kind’
– zo 23 juni – ‘Je sensuele ik’
Alle titels onder voorbehoud.

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren.

WEEKGROEP (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
Geef je ook voor de weekgroep op als je nieuw bent; mocht er eens een verandering zijn of uitval, dan kan ik je bereiken! Diegenen die al langer meedansen worden door mijn app geïnformeerd.

Erg fijn als je met ons mee wilt dansen in de weekgroep en komt voelen hoe jouw dans mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Elke keer weer wordt het een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verinding en rust. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €35, losse les €18, Voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans

Alle verdere Info kun je terugvinden op www.heartfeelings.nl
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031