Wo 13 maart 2024 ‘Ontluiken’

Wo 13 maart 2024 ‘Ontluiken’

Ja, we gaan weer dansen! Klik op gekleurde vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende Party is Zaterdag 16 maart ‘SOUL’.
Eerstkomende verbindingsdag is zondag 28 april ‘innerlijk kind’.

En dan hebben we woensdag een heerlijke weekgroep avond en zaterdag erop al weer een swingende party!

OPROEP: Het zou leuk zijn als er nog een aantal mannen bij de weekgroep komen meedansen!

Ontluiken! Volgens het woordenboek betekent ontluiken: het groter en mooier worden van iets dat net begonnen is.
En in deze tijd waar de natuur weer voorzichtig wakker begint te worden, de hyacinten in mijn tuin volop in bloei staan en ook steeds meer groen blad aan de struiken komt is dat wel erg toepasselijk.

Na de vivencia van verleden week waar het thema ‘vernieuwen’ was, hoop ik dat er ook bij jou fijne verse, frisse gedachten zijn ontstaan. Bepaalde zaken los laten en andere oppakken…

En hoe mooi is het dan om nu met het thema ‘ontluiken’ te kunnen dansen: groter en mooier worden! Wie wil dat nu niet? Net als de natuur gaan wij ook ontluiken en dit doen we op mooie muziek en met fijne dansen zonder pasjes.

Het lijkt me dan ook prachtig om ook met nieuwe mensen erbij te mogen dansen. Voel je je aangesproken en wil jij ook wel eens ervaren wat Biodanza met jou kan doen? Kom dan eens 4x meedansen met onze prachtige groep voor een extreem laag bedrag.

Deze wekelijkse groep staat ook open voor jou! Heb je misschien al van de fijne lessen gehoord en wil je het ook eens meemaken….. Je bent welkom! En denk je Biodanza: wat is dat, wil ik wel eens meemaken? dan ben je ook welkom om mee te dansen.

Graag tot woensdag 13 maart om 19.45u!

WIST JE DAT? Ik in de nationale biodanzaweek (13 – 19 april) die woensdag (17e, thema ‘vrijheid’) een workshop geef waar iedereen welkom is en je vrij kunt meedansen. Ook net na de week op zaterdag 20 april geef ik een prachtige party avond met het thema ‘Dance’. Daar Rolando Toro de oprichter van Biodanza 100 jaar zou zijn geworden in die week kun je ‘gratis’ meedansen!
Het enige dat ik beide avonden vraag is een kleine vrije gift zodat ik de zaalhuur kan bekostigen.

FEESTAVONDEN  (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 16 maart – ‘SOUL’
– za 20 april – ‘DANCE’
– za 18 mei – ‘GOUD VAN OUD’
– za 15 juni – ‘POWER’
Alle titels onder voorbehoud.

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 28 april – ‘Innerlijk kind’
– zo 23 juni – ‘Je sensuele ik’
Alle titels onder voorbehoud.

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren.

WEEKGROEP (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
Geef je ook voor de weekgroep op als je nieuw bent; mocht er eens een verandering zijn of uitval, dan kan ik je bereiken! Diegenen die al langer meedansen worden door mijn app geïnformeerd.

Erg fijn als je met ons mee wilt dansen in de weekgroep en komt voelen hoe jouw dans mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Elke keer weer wordt het een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verinding en rust. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €35, losse les €18, Voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen en te verbinden met jezelf en elkaar!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans

Alle verdere Info kun je terugvinden op www.heartfeelings.nl
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.