Wo 20 maart 2024 ‘Bloeien’

Ja, we gaan weer dansen! Klik op gekleurde vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende Party is Zaterdag 16 maart ‘SOUL’.
Eerstkomende verbindingsdag is zondag 28 april ‘innerlijk kind’.

En dan hebben we zaterdag al weer een swingende party! en woensdag een heerlijke weekgroep avond.

OPROEP: Het zou leuk zijn als er nog een aantal mannen bij de weekgroep komen meedansen!

En in de serie die we nu aan het dansen zijn hebben we na ‘vernieuwen’ en ‘ontluiken’ nu als thema ‘bloeien’.
Deze serie is zeker ook goed als ‘losse’ avond te dansen. Je kunt dus zo instromen!

Is het niet heerlijk na het ontluiken van onszelf om dan nu helemaal tot bloei te komen? We gaan dansen waarbij we onszelf mogen laten zien in al onze pracht! Net als de natuur die zich steeds meer laat zien, gaan wij dat ook doen in de dans.

Ik kreeg vorige week zo’n mooi compliment van een deelneemster die daarvoor voor de 1e biodanza had gedaan. Ze gaf aan: ‘Wow, ongelooflijk wat die keer meedansen met me heeft gedaan! Ik kwam de volgende dag bij mijn psycholoog en die zei meteen, wat is er met jou gebeurd? Ik zie dat er iets veranderd is, je straalt zo’.

En dit is precies ook wat ik met het thema ‘bloeien’ wil bereiken: mensen in hun kracht zetten waardoor zijzelf weer een – innerlijk – mooier mens worden en dat uitstralen. Biodanza benadrukt het positieve in de mens en dat ondersteun ik graag door mijn dans- en muziekkeuze. Ik ben niet iemand die ‘zomaar’ dansen/nummers kiest, maar ik neem je juist graag mee in een flow van het huidige thema waardoor je helemaal uit je hoofd kunt gaan..

Ik merk dat er ondanks de weelde waar we in leven er toch ook steeds meer mensen zijn die zorgen hebben en het niet zo breed hebben. En juist als je in die situatie zit is het zo fijn als je wekelijks even heerlijk kunt dansen en ook weer verbinden met anderen.. Ik hoop dan ook dat jij ook weer mag gaan bloeien!
Om je daar een stukje mee te helpen wil ik je uitnodigen om dit bij mij bespreekbaar te maken zodat we samen kunnen kijken wat wél mogelijk is voor je in plaats van wat niet kan…. Dus heb je het even minder goed? Neem dan zeker contact met me op. Je bent echt niet de enige in mijn groep!

En heb je het wel goed? Dan heb ik toch een mooie mogelijkheid om Biodanza te ervaren.
Prachtig om met nieuwe mensen erbij te mogen dansen. Voel je je aangesproken en wil jij ook wel eens ervaren wat Biodanza met jou kan doen? Kom dan eens 4x meedansen met onze prachtige groep voor een extreem laag bedrag (zie onderaan).

Deze wekelijkse groep staat ook open voor jou! Heb je misschien al van de fijne lessen gehoord en wil je het ook eens meemaken….. Je bent welkom! En denk je Biodanza: wat is dat, wil ik wel eens meemaken? dan ben je ook welkom om mee te dansen.

Graag tot woensdag 20 maart om 19.45u!

WIST JE DAT? In de nationale biodanzaweek (13 – 19 april) Rolando Toro de oprichter van Biodanza 100 jaar zou zijn geworden? Door het hele land wordt dit gevierd. Ik en veel collega’s door het hele land heen hebben deze week leuke aanbiedingen om dit te vieren.
De woensdag in die week (17e, thema ‘vrijheid’) geef ik een workshop waar iedereen welkom is en je gratis’ kunt meedansen.
Ook net na deze week op zaterdag 20 april geef ik een prachtige party avond met het thema ‘Dans!’.
Het enige dat ik voor beide avonden vraag is een kleine vrije gift zodat ik de zaalhuur kan bekostigen.

FEESTAVONDEN  (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 16 maart – ‘SOUL’
– za 20 april – ‘DANS!’
– za 18 mei – ‘GOUD VAN OUD’
– za 15 juni – ‘POWER’
Alle titels onder voorbehoud.

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 28 april – ‘Innerlijk kind’
– zo 23 juni – ‘Je sensuele ik’
Alle titels onder voorbehoud.

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren.

WEEKGROEP (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
Geef je ook voor de weekgroep op als je nieuw bent; mocht er eens een verandering zijn of uitval, dan kan ik je bereiken! Diegenen die al langer meedansen worden door mijn app geïnformeerd.

Erg fijn als je met ons mee wilt dansen in de weekgroep en komt voelen hoe jouw dans mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Elke keer weer wordt het een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verinding en rust. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €35, losse les €18, Voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen en te verbinden met jezelf en elkaar!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans

Alle verdere Info kun je terugvinden op www.heartfeelings.nl
En zoals al vermeld: Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031