wo 9 juni 2021 weekgroep thema ‘Openen van jezelf’

Nu we de vorige workshop de vrijheid in de dans ervaren hebben gaan we onszelf verder openen. Alles lijkt ook weer in het ‘gewone’ leven verder te openen.


Ook in onze dans gaan we verder openstaan, meer onszelf ervaren en open staan voor de ander. Zo ervaren we hoe krachtig Biodanza is door de opbouw van de muziek en dans! Het beloofd weer een mooie avond te worden.
Dans jij ook mee?

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen, vastgeroeste patronen te doorbreken en jezelf te openen.
Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in je dans.

Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende muzieksoorten. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.


Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema. In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander. Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.

Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Kosten nu: 4 proeflessen voor €30, losse les €16, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen een zwaar gereduceerd bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen! Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn

Docent: Hans Hokke,
info@heartfeelings.nl,
www.heartfeelings.nl,
biodanza.nl,
06 215 019 72.


Kijk of je voldoet aan de richtlijnen op www.heartfeelings.nl – wat – covid-19

Hartegroet,
Hans

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72