wo 7 september 2022 weekgroep ‘VALIDEREN’

Als je diep van binnen weet wat je waard bent en er helemaal voor gáát – je niet terugtrekt en niet opgeeft – dan zul je heel wat mensen verbazen

(Bob Dylan; Amerikaans musicus 1941- )

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende dansavond met vrij dansen erbij is komende Zaterdag 17 september ‘Oosterse invloed’.
Fijn als er meer MANNEN zijn die ook de weekgroep willen ervaren!

Valideren heeft vele betekenissen, waaronder: bekrachtigen; beamen; bevestigen; goedkeuren; waarmaken; goedkeuren; accepteren. En het bevestigen van een afspraak of het goedkeuren van een gemaakt werkstuk gaat ons over het algemeen best af. Maar…….

Maar hoe is het voor jou om op het persoonlijke vlak te valideren? Is het bijvoorbeeld lastig om te zien hoe mooi de ander is en hem of haar dat te vertellen óf om te horen wat voor een mooi mens je zélf bent? Wat spreken we toch weinig uit dat de ander zo vrolijk is, of hoe fijn het is bij die ander in de buurt te zijn. Of een andere mooie eigenschap van die persoon. Eh hoe fijn is het niet om dat ook van een ander te mogen horen. En op deze manier ook je zelfbeeld te mogen versterken.

Dat de ander mooie ogen heeft of een prachtige ketting willen we nog wel eens aangeven, maar écht de persoon zien en daarop reageren is al een stuk lastiger. En mag je dat dan ook zelf ontvangen (dat is waar we verleden week mee gedanst hebben)?

Fijn als je deze week met ons wil mee dansen en wil ervaren hoe het is om gezien te worden als méns en niet alleen jouw buitenkant. Of je nu klein, dun, brildragend, lang, mollig of wat voor andere omschrijving iemand aan je zou kunnen geven….. Voel je welkom, ontvang en accepteer dat jij mooi bent op jouw eigen wijze!

In deze workshop wil ik het gevoel oproepen om elkaar te valideren, jezelf te valideren en te ervaren hoe gemakkelijk je dat af gaat of juist hoe lastig dat is. We gaan ruimte creëren in de dans om vooral te ervaren. Wat doet een oefening met je, hoe ondersteunt de muziek….. Laat je meenemen……

We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen steunen in jouw dans, het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop vol speelsheid en ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72