wo 18 augustus 2021 weekgroep thema ‘Positieve vibraties!’

Het is niet de situatie op zich wat belangrijk is, maar of wij er negatief of positief op reageren

(Zig Ziglar, Amerikaans auteur 1926-2012)

Lieve mensen, wo 11 augustus is er nog geen dansen, Maar vanaf 18 augustus is de weekgroep er weer én op zaterdag 21 augustus ook het zaterdagavond evenement Viva Brasil! Reprise met Majelle als biodanzadocent en ik als dj.

Nadat we 2 weken niet hebben kunnen dansen, kunnen we vandaag weer genieten van het positieve in het leven.
Hoe is het om positieve vibraties te ervaren en niet van het negatieve uit te gaan? Jezelf zijn en helemaal genieten van al het mooie dat zich aandient? Het positieve in te zien van alles wat gebeurd….. Mag je de zin van het leven vanuit een positief beeld ervaren?

Hier gaan we deze avond mee dansen met weer fijne muziek en heerlijke dansen. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf. Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken.

Het beloofd zeker weer een mooie avond te worden.

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Dans jij ook mee?

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans.Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander. Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.Kosten nu: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.


AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – ApeldoornDocent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.
Fijn als je je van te voren aanmeld.

Hartegroet,Hans

Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72