wo 30 juni 2021 weekgroep thema ‘Ontdekken’

“Wie de kraan dicht houdt, zal nooit ontdekken hoe het water smaakt”
(Galileo Galilei Italiaans natuurkundige 1564-1642)

Wat heerlijk om met dit mooie thema bezig te kunnen zijn: ‘ontdekken’.
Wat zou jij willen ontdekken? Ben je op zoek naar iets? Laat je je leven ontvouwen? Heb je het gevoel dat je nog wat mist?

Je mag gaan ervaren wat ontdekken voor jou betekent. En kan dat mooier dan in de dans begeleid door heerlijke muziek? En hoe mooi is het dan dat Biodanza juist dát faciliteert door zonder vaste pasjes te dansen. En jou te laten ontdekken wat bij jou past.

Het beloofd weer een mooie avond te worden.
Dans en ontdek jij ook mee?

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.

Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander. Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.

Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Kosten nu: 4 proeflessen voor €30, losse les €16, strippenkaarten mogelijk.
AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag.
Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.
Fijn als je je van te voren aanmeld.
Hartegroet, Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72