Wo 29 maart 2023 weekgroep ‘Vernieuwen’

Wo 29 maart 2023 weekgroep ‘Vernieuwen’

Elke nieuwe ochtend is een nieuw begin van ons leven. Elke dag is een compleet geheel.

(Dietrich Bonhoeffer; Duitts kerkleider en verzetsstrijder 1906-1945)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende Party is Zaterdag 15 april ‘Liefdevolle omarming!’.
Eerstkomende verdiepingsdag is Zondag 23 april ‘Ontluiken’.

Vernieuwen! het weekthema deze keer. Alles vernieuwd. Niets blijft hetzelfde. En daar gaan we dit keer bewust mee dansen. Kun jij dingen die je niet meer nodig hebt achter je laten? De spreuk die als aanhef wordt gebruikt geeft aan dat elke ochtend vernieuwend is en aan het eind van de dag, de dag compleet is..
Dat vind ik zo’n mooi beeld: voor mij geeft elke ochtend weer nieuwe kansen om het op mijn manier te doen, zonder dat ik vastroest in oude patronen. En aan het einde van de dag kan ik terugkijken en tevreden vaststellen dat het voor die dag OK is. En morgen komt dan weer vernieuwing. Hoe fijn is dat? Vanavond gaan we kijken of jullie dat net zo als ik ervaren en misschien ervaar jij het wel anders en dat is ook OK.

Ook nu weer fijne dansen en mooie afgestemde en gevarieerde muziek. Ook dat is vernieuwen.

Ik hoop jullie in de dans te mogen zien. Ik nodig je dan ook uit om het te komen ervaren…

Tot vanavond 29 maart?

Wist je dat: we afgelopen zondag met een groep dansers een meer dan fantastische dansdag met veel verdieping, zachtheid en verbinding hebben gehad? Wat bén ik dan trots op wat er mag ontstaan als je de ruimte hebt om 2 afgestemde workshops achter elkaar te doen. Genieten!

Fijn als je deze week met ons wil mee dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen steunen in jouw dans, het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
PARTY’S (elke 3e zaterdag van de maand 20.00 – 23.45):
– za 15 april – ‘Liefdevolle omarming’
– za 20 mei – ‘Dansend door Europa’

DANSDAGEN 4e zondag van de maand 16.00 – 22.00) :
– zo 23 april – ‘Ontluiken’
– zo 28 mei – ‘Innerlijk kind’
– zo 25 juni – ‘Sensuaiteit’

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031