wo 17 november 2021 supervisie weekgroep thema ‘Dankbaarheid’

Vriendschappen beginnen met liefde of dankbaarheid – wortels die kunnen uitgroeien

(George Eliot; Engels schrijfster (ps. van Mary Ann Evans) 1819-1880)

Ja, ik wil dansen! Klik op grijze vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Lieve mensen.
Deze workshop is mijn laatste supervisie workshop! Mijn docent Robert de Jong zal dan ook aanwezig zijn.
Ik doe zelf bijna 10 jaar biodanza maar het wordt tijd om af te studeren en daar is deze supervisie een onderdeel van.

Neem gerust bekenden en vrienden mee die al enige biodanza ervaring hebben.
Altijd fijn voor mij om ook steun van de dansers te ervaren.

Lief als je dit wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! En dans jij ook mee?

!!!! LET OP!!!! !!!! LET OP!!!! !!!! LET OP!!!! !!!! LET OP!!!! !!!! LET OP!!!! !!!! LET OP!!!!
Daar mijn aula nu al om 18.00u dicht gaat, heb ik moeten uitwijken naar een ANDERE ZAAL.

De workshop wordt morgen dan ook gegeven in de sportzaal aan de JUPITERLAAN 44, 7314 KS, Apeldoorn

Om deze supervisie workshop te stimuleren wil ik dit keer de supervisie workshop aanbieden zonder een vast bedrag te vragen; er zal alleen een doos staan waar een ieder een geheel vrije bijdrage in kan doen (o.a. voor mijn zaalhuur) ❤

17 november dansen we in het prachtige thema ‘dankbaarheid’.
Voor mij is het de dankbaarheid die ik voel voor wat Biodanza mij gebracht heeft en de ondersteuning die ik van Robert – mijn docent – heb ontvangen. Zonder zijn tips en hulp was het een stuk lastiger geweest.
Het wordt dan ook een aangepaste workshop waar ik mijn dankbaarheid tot uiting laat komen.
En jullie kunnen daar getuige van zijn en ervaren wat dankbaarheid voor mij betekent, maar ook wat het met jou doet.

Graag neem ik je mee in dit mooie thema! Kom je ook?

Bovendien studeer ik binnenkort af! Het afstuderen zal op zaterdag 18 december plaatsvinden in dezelfde zaal als mijn weekgroep (aula van ‘het kristal’) in Apeldoorn. En allen die me een warm hart toedragen zijn daar ook welkom
(tip: en later op die dag 2 mooie kerstworkshops met Marlie ‘s middags en ‘s avonds (zie bij evenementen).
Laat het me dan wel weten dát je komt en wanneer (ook i.v.m. hapjes en drinken).

Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, dun of dik, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een grote zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen. Het kan fijn zijn om goed voor jezelf te zorgen en ook een dekentje mee te nemen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72