wo 27 april 2022 weekgroep ‘De koning te rijk!’

wo 27 april 2022 weekgroep ‘De koning te rijk!’

Het hart is een koning die alles weet en alles bezit; het hoofd is slechts zijn paleis..

( Dhan Gopal Mukerji; indiaas-Amerikaans schrijver 1890-1936)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Wat fijn om zo’n enthousiaste groep te hebben! Toen ik vroeg of de groep wel wilde dansen op koningsdag kreeg ik een eenduidig ‘JA!’ te horen. Dus hierbij het thema van deze week waarbij we verbinden met ons hart en ons de koning te rijk mogen voelen in de dans en gaan we ervaren wat die rijkdom dan is voor jou. En dat is niet alleen de welvaart waar we in leven, maar vooral ook jouw binnenwereld (gaan we ook mee dansen in de volgende dansavond op 18 juni: Soul!). Ben je hooggevoelig en staat je hart wagenwijd open, of zit je juist in je hoofd en kun je lastig bij ‘dat gevoel’.
Voor mij wekt biodanza juist dat gevoel helemaal op en kom ik juist minder in mijn hoofd.
Wat het ook opwekt: je de koning te rijk voelen en Harts verbindingen aangaan. Hoe fijn is het dat je vanuit een impuls van jezelf jouw dans mag inzetten, met jouw passen, jouw gevoel, jouw energie? Heerlijk toch….

En een daad vanuit je hart kan ook zijn om dit bericht te delen in een FB groep, je FB profiel, WhatsApp of je vriendengroep of…….. Fijn als je me daarmee wilt helpen.

Deze avond gaan we weer genieten van de dans en weer ervaren dat we samen mogen zijn, in verbinding met jezelf en de ander! Kom dit woensdag ook ervaren. Je bent welkom!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Tijd: 19.45 – 22.00u
Inloop: 19.30u

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is.
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Lief als jij dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Je helpt mij én een ander er mee!
Kom je het mee ervaren?
En fijn als je je van te voren aanmeldt.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031