wo 22 september 2021 weekgroep thema ‘ont-doen en ont-moeten’

De herfst fluistert: “door je te ont-doen van al je moeten, ont-moet je jezelf

(schrijver onbekend)

Vandaag begint de herfst!
Een tijd om te voelen en ervaren wat mag blijven en wat niet meer nodig is. De ervaringen van de zomer mogen we gaan verwerkten: loslaten van het oude en in plaats van naar buiten keren, juist jezelf gaan ontmoeten.

Terwijl ik dit schrijf is de zon nog volop aanwezig en moet de omslag nog gaan komen… Maar in mijn lijf voel ik het al….

De workshop van vanavond zal dan ook gaan over het loslaten en jezelf mogen ontmoeten….

Ga jij komende woensdag die omslag mee beleven in de dans? Fijn als je je van te voren aanmeld.

De dagen worden korter en voor ons nu de uitdaging om meer naar binnen te keren.
De planten en dieren trekken zich terug, wij mogen materie gaan loslaten, en we zoeken ook de warmte en gezelligheid binnenshuis op of maken een lange wandeling om te voelen hoe de natuur er mee omgaat.
En zo mogen we de stromende bron die we zijn even tot wat meer rust laten komen.

Kom je het mee ervaren?

We gaan weer verbinden met elkaar, maar deze workshop dus zeker terug naar jezelf. Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken.

Het beloofd zeker weer een mooie avond te worden.

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Dans jij ook mee?

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Het beloofd zeker weer een mooie avond te worden.

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Dans jij ook mee?

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72