wo 20 juli 2022 weekgroep ‘Overgave’

Oh, de zoetheid van toegeven, van volledige overgave.,

(Sebastian Faulks; Engels journalist en schrijver 1953- )

LIEVE MENSEN, OOK DAT IS OVERGAVE: TE WARM OM BINNEN TE DANSEN EN DAN BIED EEN ENGEL HAAR TUIN AAN! WE GAAN DUS BUITEN DANSEN MET O.A. EEN PRACHTIGE ZONNEDANS. GEEF MIJ EVEN EEN BERICHTJE OF PER TELEFOON DAN GEEF IK HET GEWIJZIGDE ADRES DOOR (EN MOCHTEN DE WEERGODEN ONS SLECHT GEZIND ZIJN DAN WIJKEN WE UIT NAAR BINNEN)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende dansavond met vrij dansen erbij is Zaterdag 20 augustus.
Fijn als er meer MANNEN zijn die ook de weekgroep willen ervaren!
In de vakantie dansen we zoveel mogelijk door! Info op deze site of ‘www.facebook.com/BiodanzametHans/

Dit keer best wel een bijzondere les. Ik heb dit keer de 50e les gemaakt! Best al wel een mijlpaal met alle corona perikelen tussendoor. En ja, daar mocht ik me dan ook meerdere malen overgeven aan wat er is. Meebewegen met de flow en zo toch al tot mijn 50e les komen.
De verwachting is dat het deze week warm blijft en dus heb ik er voor gekozen om een mooie workshop (vivencia) samen te stellen waar je heerlijk in de overgave kan. Alleen, met zijn tweeën en met de groep.

De vivencia zal niet té energiek zijn, zodat we heerlijk kunnen dansen zonder uitputtingsslag en uiteindelijk de overgave gaan beleven. En om het extra feestelijk te maken verzoek ik je om als je kan al wat eerder te komen (liefst 19.30u), ik zorg dan voor wat lekkers.

En ben je in de buurt op vakantie: voel je welkom!

Laat jij je meenemen in de overgave? Leuk als je deze voor mij bijzondere les mee komt vieren.

Fijn als je dit aanspreekt en de impuls voelt om dit bericht te delen in een FB groep, je FB profiel, WhatsApp of je vriendengroep of…….. Fijn als je me daarmee wilt helpen, ik ben je er dankbaar voor.

Deze avond gaan we weer genieten van de dans en weer ervaren dat we samen mogen zijn, in affectieve verbinding met jezelf en de ander! Kom dit woensdag ook ervaren. Je bent welkom! Als je niet eerder bij me gedanst hebt is het fijn als je je van te voren aanmeldt.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Tijd: 19.45 – 22.00u (deze keer bij voorkeur 19.30u aanwezig)
Inloop: 19.30u

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!heeererererrr

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72