wo 20 april 2022 weekgroep ‘Regenboog!’

wo 20 april 2022 weekgroep ‘Regenboog!’

Het werk wacht wel tot je je kind de regenboog hebt laten zien. Maar de regenboog wacht niet tot jij klaar bent met je werk.

( Patricia Clifford; amerikaans filmproducente)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Tijdens een dans kwam ik tot het besef hoeveel prachtige dansen er zijn en wat voor een heerlijke biodanzamuziek ik kan gebruiken. Wat een weelde om dat om te vormen naar jouw dans, zodanig dat je niet meer óp de muziek danst, maar de muziek wórdt.
En wat zou er gebeuren als we elke dans als een stukje van onszelf ervaren en er een kleur aan mogen geven: dan krijgen we een regenboog! Dans, leef en ben jij al je eigen regenboog? Mag jij je al laten zien in al je facetten? Of hou je je in omdat dat gepast is, het zo aangeleerd is, je niet te gek mag doen, etc.?
En voor mij geeft de spreuk in de aanhef een bepaalde urgentie: de regenboog wacht niet tot je uitgewerkt bent…. Dus als je hem wilt zien, moet je NU je keuze maken.
In deze workshop wil ik je dan ook uitnodigen om de dans te wórden, je eigen regenboog te wórden, met alle schakeringen die in je zitten.

Deze avond gaan we weer genieten van de dans en weer ervaren dat we samen mogen zijn, in verbinding met jezelf en de ander! Kom je dit woensdag ook ervaren?

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Tijd: 19.45 – 22.00u
Inloop: 19.30u

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is.
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Lief als jij dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Je helpt mij én een ander er mee!
Kom je het mee ervaren?
En fijn als je je van te voren aanmeldt.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.