Wo 2 november 2022 weekgroep ‘Allerzielen’

Wo 2 november 2022 weekgroep ‘Allerzielen’

Iets groots is de liefde …
als zij maar teruggaat naar haar Oorsprong,
als zij terugvloeit naar haar Bron
en daar altijd weer nieuwe krachten opdoet
om te blijven stromen.

(Bernardus (SC. 83,4))

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende dansavond met klankschaalbad erbij is komende Zaterdag 19 november ‘Warmte & Rust’.
Fijn als er meer MANNEN zijn die ook de weekgroep willen ervaren!

Allerzielen vind plaats de dag na allerheiligen. Een rooms-katholiek gebruik waar ook protestanten aanhaken. En daarbuiten ook steeds meer herdacht wordt door niet kerkelijke personen. Mensen vinden het fijn om een kaarsje aan te kunnen aansteken voor een geliefde overledene. Zo mooi om even stil te staan en de liefde te voelen van diegenen die jou raken.

In deze Biodanza workshop wil ik dan ook een mooie dans doen om een overledene te eren. De dood hoort bij het leven, maar we gaan ook zeker het leven dansen! Ik heb net een prachtig ervaringsweekend gehad dat gegeven was door Hélene Levy en daar een prachtige dans mogen ervaren die ik ook in deze les wil integreren. Dus het belooft weer een prachtige avond te worden, waarbij je je kan uitten op jouw manier, jouw dans, jouw bewegingen.

Ik wil je uitnodigen om ook als je twijfelt om biodanza te ervaren om het eens mee te komen maken in mijn groep. Voel je welkom!

En waar ga jij vanavond mee dansen? Ik ga je weer muziek en oefeningen aanbieden en nodig je uit om te dansen met wat er in jou opkomt. En alles mag er zijn.

Fijn als je deze week met ons wil mee dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan.

We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen steunen in jouw dans, het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop vol lucht(igheid) en ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.