wo 2 maart 2022 weekgroep ‘Vreugde’

Liefde is wederzijdse vreugde in wederzijdse onvolmaaktheid

(Hans Kudszus; Duits schrijver en aforist 1901-1977)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Werd geraakt door de uitspraak van Hans Kudszus. Dat liefde wederzijdse vreugde mag zijn en ook beseffende dat er een wederzijdse onvolmaaktheid is. De liefde is vreugde. Maar als mens ook onvolmaakt en dat mag er ook zijn. En dan ook beseffende dat het wederzijds is. En dat geeft voor mij weer een balans. De balans van wederzijdse vreugde én wederzijdse onvolmaaktheid.
De balans die we ook in Biodanza vinden. De Yin in balans met de Yang; het alleen dansen in balans met het dansen met tweeën of de groep; soms het verdriet voelen maar ook zeker die vreugde. Deze avond wil ik door middel van de dans en muziek jullie de vreugde laten ervaren. De vreugde van de liefde voor jezelf en voor de ander. De vreugde van krokussen die weer uitlopen en de vreugde van een lief woord van de ander. En met die kracht van de vreugde wil ik vanavond met jullie dansen!

Kom jij woensdag ook jouw vreugde ervaren in de dans?

Deze avond gaan we weer genieten van de dans en weer ervaren dat we samen mogen zijn, in verbinding met jezelf en de ander!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Tijd: 19.45 – 22.00u
Inloop: 19.30u

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is.
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Kom je het mee ervaren?
En fijn als je je van te voren aanmeldt.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72