wo 2 februari 2022 weekgroep ‘samen’

Wanneer de hand van een man de hand van een vrouw beroert, benaderen zij samen het hart van de eeuwigheid

(Kahlil Gibran; Libanees-Amerikaans schrijver en kunstschilder 1883-1931)

Ja, ik wil dansen! Klik op grijze vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Wat kan het woord ‘samen’ een intens gevoel bij me opwekken. Alleen kunnen we van alles willen, maar samen kunnen we vaak meer bereiken. Elkaar steunen als het wat lastiger is in het leven. Maar ook samen lachen om soms de kleinste dingen. Verliefd zijn en samen dromen over de mooiste dingen. Samen in relatie zijn en bouwen aan een toekomst. Maar ook die kleine aanraking, de streling, de knuffel, de traan die er mag zijn, de warmte die je elkaar kunt geven. En dat is waar we vanavond mee gaan dansen. En natuurlijk gaan we ook dansen alleen doen, omdat het ook nodig is om even bij jezelf te mogen zijn. Maar om daarna in een groep of met een danser weer te mogen verbinden… zo fijn om te ervaren.

Gun jij het jezelf om ook in deze tijd van onrust het samenzijn te vieren?

Deze avond gaan we genieten van de dans en weer ervaren dat we samen mogen zijn, in verbinding met jezelf en de ander!

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is.
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Kom je het mee ervaren?
En fijn als je je van te voren aanmeldt.

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031