Wo 18 oktober 2023 ‘Klaarmaken!’

Wo 18 oktober 2023 ‘Klaarmaken!’

Ja, ik wil dansen! Klik op gekleurde vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende Party is Zaterdag 21 oktober ‘Genieten!’.
Eerstkomende verdiepingsdag is Zondag 26 november ‘naar binnen keren’.

Soms heb ik het gevoel, dat ik bezig moet zijn, dat ik iets wil afronden. Dat moet dan klaargemaakt gaan worden. En als dat dan klaargemaakt is komt er ruimte voor iets anders, iets nieuws.
Voor mij is deze periode in de herfst het voelen wát ik klaargemaakt wil hebben.
En juist het bezig zijn met ruimte creëren in mijn hoofd, huis, lijf, etc. geeft straks als het klaargemaakt is de rust om iets nieuws te laten ontstaan.
De blaadjes kleuren en vallen af: ook de natuur maakt zich klaar voor een nieuwe periode om later in de lente weer tot bloei te mogen komen.
Hoe heerlijk is het om het ritme van de natuur mee te bewegen.

Vanavond gaan we ook meebewegen in de dans en neem ik jullie mee op een reis waar we op de verdiepingsdag (‘naar binnen keren’) een vervolg aan gaan geven.
Deze avond gaan we de mogelijkheden ontdekken wat jij de komende tijd mag klaarmaken.

Kom je met ons meedansen om te ontdekken wat dit thema met jou doet?

Deze wekelijkse groep staat ook open voor jou! Heb je misschien al van de fijne lessen gehoord en wil je het ook eens meemaken….. Je bent welkom! En denk je Biodanza: wat is dat? dan ben je ook welkom om mee te dansen.

Graag tot woensdag 18 oktober om 19.45u!

WIST JE DAT? Dat wat je in de Biodanza ervaart mee neemt in het ‘gewone’ leven? Regelmatig krijg ik te horen dat een thema doorwerkt thuis en op het werk. Je wordt er vrolijker door, meer bewust en het wordt gezien door je omgeving. Dat is de helende werking van Biodanza.

PARTY’S (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 21 oktober – ‘Genieten!’
– za 18 november – ‘Good vibrations’
– za 16 december – ‘Memories!’
– za 20 januari – ‘Liefdevolle overgave!’

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 26 november – ‘Naar binnen keren’
– zo 24 december – ‘De magie van Kerst’ (Kerstverdiepingsdag =extra op Kerstmiddag/avond!)
– zo 25 februari – ‘Innerlijk kind’

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

WEEKGROEP  (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
– wo 18 oktober – ‘Klaarmaken’
– wo 25 oktober – ‘1000 sterren’
– wo 1 november – ‘Dank voor gewas en arbeid’
– wo 8 november – ‘Respect’
– wo 15 november – ‘Geluk’
– wo 22 november – ‘Van onrust naar rust’
– wo 29 november – ‘Reflectie’

Titels onder voorbehoud. Geef je ook voor de weekgroep op als je nieuw bent; mocht er eens een verandering zijn of uitval, dan kan ik je bereiken! Diegenen die al langer meedansen worden door mijn app geïnformeerd.

Erg fijn als je deze week met ons mee wilt dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjesgéén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!

Ter info: Ook ik ontkom niet aan de verhogingen, maar wil het dit jaar nog houden zoals het nu is.
Per 1 januari zal ik de prijzen aanpassen zodat ik alle lessen en dagen doorgang kan laten vinden zonder erop toe te leggen.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031