Wo 17 mei 2023 weekgroep ‘Snoeien!’

Wo 17 mei 2023 weekgroep ‘Snoeien!’

Men moet zich in de jeugd een stok snijden, zodat men er in de ouderdom op leunen kan.

(Confucius; Chinees filosoof 551 v.C. – 479 v. )

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende Party is Zaterdag 20 mei ‘Dansend door Europa!’.
Eerstkomende verdiepingsdag is Zondag 28 mei ‘Innerlijk kind’ (1e pinksterdag) (gewijzigde tijd:14.30 – 20.00u!)

Nu ik weer veel mensen in de tuin bezig zie, begint het buitenleven er weer steeds meer te zijn. Bomen en struiken worden gesnoeid om ruimte te bieden voor nieuw frisse aanwas. Soms moet er iets van het oude verdwijnen om weer door te kunnen groeien. En zo is dat met ons mensen ook. We kunnen spullen blijven veerzamelen en ons hoofd vol stampen met heel veel informatie, maar soms mag je ‘snoeien’. Even geen nieuwe spullen, even geen nieuwe cursus oppakken….. Gewoon even pas op de plaats, misschien letterlijk spullen weg doen uit huis en het gesnoeide afval uit de tuin verwijderen…..

Dat geeft weer zoveel ruimte voor andere dingen die ook gezien mogen worden. Misschien heb je wel doordat je zo gefocust was andere dingen gemist. Dingen die ook de moeite waard zijn om gezien te worden.
Maar als die mooie grote struik dat prachtige bloemetje verhult, missen we juist die kleine dingen die ook zo mooi zijn.

We gaan dan ook dansen met een frisse blik en de kleine dingen ontdekken
Kom jij mee ervaren wat bewustwording doet in de dans? Ik nodig je uit.

Tot komende woensdag 17 mei om 19.45u?

En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
PARTY’S (elke 3e zaterdag van de maand 20.00 – 23.45):
– za 20 mei – ‘Dansend door Europa’
– za 17 juni – ‘Rust in jezelf’ (met na workshop klankschalen)
– za 22 juli – ‘Vlieg met met mee’ (Let op: 1malig 4e zaterdag)
– za 19 augustus – ‘Brasil’

DANSDAGEN 4e zondag van de maand 14.30 – 20.00) :
– zo 28 mei – ‘Innerlijk kind’ (1e pinksterdag dansen we gewoon)
– zo 25 juni – geen dansdag i.v.m. vakantie
– zo 30 juli – ‘Sensualiteit’ (Let op: 1malig 4e zaterdag)
– zo 27 augustus – ‘Je weer thuis voelen’

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

Wist je dat: Biodanza naast veel plezier en heerlijk dansen op jouw manier ook prachtige verbindingen met anderen geeft? En doordat we ook anderen zien dansen geven we ook onze eigen creativiteit de ruimte. En zo verruimen we ons elke week weer een beetje meer

Fijn als je deze week met ons mee wilt dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031