Wo 15 november 2023 ‘Dankbaar’

Wo 15 november 2023 ‘Dankbaar’

Ja, ik wil dansen! Klik op gekleurde vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende Party is Zaterdag 18 november ‘Good vibrations!’.
Eerstkomende verdiepingsdag is Zondag 26 november ‘naar binnen keren’.

Ik besefte mijzelf hoe dankbaar ik eigenlijk ben. En ik neem aan dat meer mensen dankbaar zijn. Misschien niet altijd in de hele grote dingen die soms voorbij komen. Maar meer nog voor de dingen die soms zo gewoon lijken. Als je dan het nieuws ziet of de kranten leest komt er zoveel ellende voorbij. Het lijkt soms wel of er nog maar weinig is om dankbaar voor te zijn. Maar als ik even de tijd neem blijkt er toch meer te zijn, veel meer. En wat heerlijk om dat te beseffen.

En ik denk dat jij na deze vivencia ook weer helemaal beseft hoeveel prachtige dingen er zijn om dankbaar voor te zijn. Die heerlijke maaltijd die er elke dag mag zijn. je huisje die je de plek geeft om te zijn, misschien een fijne relatie of de natuur die nu al zijn pracht laat zien.
We gaan woensdag dansen met waar JIJ dankbaar voor bent.

Kom je ook met ons meedansen?

Deze wekelijkse groep staat ook open voor jou! Heb je misschien al van de fijne lessen gehoord en wil je het ook eens meemaken….. Je bent welkom! En denk je Biodanza: wat is dat? dan ben je ook welkom om mee te dansen.

Graag tot woensdag 15 november om 19.45u!

WIST JE DAT? Er volgend jaar weer een congres is in Italië waar biodanceros van over de hele wereld bij elkaar komen om te dansen? Geef het bij me aan als je interesse mocht hebben.
En om een beeld te geven: wist je toen het hier in Nederland georganiseerd werd er wel 1200 deelnemers waren?

PARTY’S  (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 18 november – ‘Good vibrations’
– za 16 december – ‘Memories!’
– za 20 januari – ‘Liefdevolle overgave!’

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 26 november – ‘Naar binnen keren’
– zo 24 december – ‘De magie van Kerst’ (Kerstverdiepingsdag =extra op Kerstmiddag/avond!) Noteer deze alvast in je agenda!
– zo 25 februari – ‘Innerlijk kind’

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

WEEKGROEP (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
– wo 15 november – ‘Dankbaar’
– wo 22 november – ‘Geluk’
– wo 29 november – ‘Van onrust naar rust’
– wo 6 december – ‘Reflectie’

Titels onder voorbehoud. Geef je ook voor de weekgroep op als je nieuw bent; mocht er eens een verandering zijn of uitval, dan kan ik je bereiken! Diegenen die al langer meedansen worden door mijn app geïnformeerd.

Erg fijn als je deze week met ons mee wilt dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!

Ter info: Ook ik ontkom niet aan de verhogingen, maar wil het dit jaar nog houden zoals het nu is.
Per 1 januari zal ik de prijzen aanpassen zodat ik alle lessen en dagen doorgang kan laten vinden zonder erop toe te leggen.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans

Alle verdere Info kun je terugvinden op www.heartfeelings.nl
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031