Wo 14 december 2022 weekgroep ‘Respect’

Wo 14 december 2022 weekgroep ‘Respect’

Respect voor de rechten van anderen betekent vrede..

(Benito Juárez (Mexicaans politicus en jurist 1806-1872)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Eerstkomende dansavond is komende Zaterdag 17 december ‘Get Ready!’ met vooraf ’s middags mijn Afstuderen.
Vrijdag 23 december middag en avond ‘De magie van Kerst’ met Marlie en Hans
Zaterdag 7 januari dansdag ‘een nieuw begin’.

Ik kreeg een berichtje van één van mijn dansers aangaande de toestand die momenteel in Iran gaande is.
Nu wil ik hier niet direct politiek in de biodanza gaan betrekken, maar het thema van deze week werd me wel meteen duidelijk: RESPECT.

En ja dat mag in hoofdletters geschreven worden. Er speelt momenteel zoveel in de wereld en of het nu in het buitenland is of in ons eigen land, op ons werk, op de sportclub,…… als we geen respect meer voor elkaar hebben verhard alles nog meer.

En binnen de Biodanza willen we nu juist zo graag de verbinding met elkaar creëren!

Deze woensdag gaan we dan ook op een positieve en fijne manier in de dans laten zien dat we respect mogen hebben voor elkaar. En als we dat gaan uitdragen naar onze omgeving, en die weer in groter verband, dan kunnen we de warmte en liefde verspreiden. Beginnend met onszelf door respect voor die ander te tonen.

Ik hoop jullie morgen in de dans te mogen zien. Ik nodig je dan ook uit om het mee te ervaren…

Tot woensdag?

Fijn als je deze week met ons wil mee dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen steunen in jouw dans, het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.