wo 04 mei 2022 weekgroep ‘Vrijheid!’

Vrijheid bestaat in het erkennen van grenzen.

( Krishnamurti; Indiaas-Amerikaans schrijver; 1890 – 1936)

Ja, ik wil dansen! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Op 4 mei (dodenherdenking) dansen we door. Juist nu! Juist vandaag!
We zullen tot 20.00u wachten om dan een kort moment bij onszelf te blijven en een moment in stilte stil te staan om de gevallenen te herdenken, om daarna met het thema van vrijheid te mogen gaan dansen.

We staan er eigenlijk vaak te weinig bij stil dat we het zo goed hebben om in vrijheid te leven. En om te ervaren wat een rijkdom het is om ondanks een onrustig wereldbeeld het hier zo goed te hebben dat we vrijheid mogen ervaren, een dak boven ons hoofd hebben, niet hoeven te vluchten, te eten hebben, kunnen dansen….

En wat ik vanavond wil aanbieden is de vrijheid ervaren in de dans. Weliswaar op kleinere schaal, maar vrijheid begint bij jou! En een belangrijk onderdeel is hierbij het erkennen van grenzen. En dat is juist wat we in biodanza elke week weer mogen oefenen. En om deze grenzen te erkennen zal je eerst moeten voelen waar jouw eigen grenzen liggen om dat te kunnen uitdragen.. En kun je deze dan ook duidelijk maken aan de ander op een liefdevolle manier?

Vaak wordt er over een grens gegaan omdat het niet duidelijk is. En wat het lastig kan maken is dat jij misschien wel je grenzen liefdevol kan aangeven, maar een ander misschien nog niet ervaren heeft waar zijn/haar grenzen liggen. En daarbij komt dan ook nog dat grenzen kunnen veranderen…. Iets wat nú wel ok is, is dat volgende week misschien niet.
En daar komt dan zeker ook voor Biodanza een belangrijk aspect om de hoek kijken: Afstemmen!
En dan vind ik het zo prachtig om in de weekgroep elke week weer opnieuw te mogen ervaren hoe we mogen afstemmen. En als je dat ervaart worden je grenzen liefdevol gerespecteerd en is er de vrijheid!!

Fijn als je dit aanspreekt en de impuls voelt om dit bericht te delen in een FB groep, je FB profiel, WhatsApp of je vriendengroep of…….. Fijn als je me daarmee wilt helpen, ik ben je er dankbaar voor.

Deze avond gaan we weer genieten van de dans en weer ervaren dat we samen mogen zijn, in verbinding met jezelf en de ander! Kom dit woensdag ook ervaren. Je bent welkom!

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Tijd: 19.45 – 22.00u
Inloop: 19.30u

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is.
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Lief als jij dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Je helpt mij én een ander er mee!
Kom je het mee ervaren?
En fijn als je je van te voren aanmeldt.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
❤

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72

december 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031