Evenement – ‘WARMTE EN RUST’ zaterdag 20 november 2021

Ja, ik wil dansen! Klik op grijze vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Of meld je aan via mail: info@heartfeelings.nl of 06 215 019 72

Dit maal een anders dan anders dansavond: een avond om volledig in overgave te gaan
We starten om 20.00 uur met een mooie biodanza workshop van Marlie Wetemans tot ongeveer 22.00u met daarna een korte pauze.
Na de pauze zal Hans de lichten dempen en jullie onderdompelen in de prachtige klanken van zijn Nepalese klanschalen, rainsticks, oceandrum, Koshi’s. Chime, etcetera. We gaan op zoek naar de stilte in ons zelf. Rond 23.45u zullen we dan afronden!

Voor de duidelijkheid: er is dit keer dus geen vrij dansen…..

Verzoek is om een (yoga-) matrasje en eventueel deken/kussentje mee te nemen zodat je bij het klankbad comfortabel kunt liggen. Er zijn een aantal dekens aanwezig maar fijn als je je eigen set mee neemt. En misschien vind je het fijn om na de workshop even frisse kleding aan te trekken voordat je de rust in gaat.

En hopelijk mogen we dit keer ook Sharon verwelkomen met haar overheerlijke gezonde hapje en drankjes die ze tegen een zeer schappelijke prijs aan zal bieden.

Docent: Marlie Wetemans / klankbad: Hans Hokke

Ik heb Marlie bereid gevonden om dit maal een mooie workshop te maken. Zij heeft biodanzagroepen in Naarden, Almere en Weesp. Meer informatie over Marlie kun je vinden op haar website www.biodanzametmarlie.nl of info via  info@biodanzametmarlie.nl

Docent: Marlie Wetemans / klankbad: Hans Hokke

We mogen dansen zonder coronabeperkingen en hoeven geen check uit te voeren, dus voel je welkom!