Evenement – ‘AFSTUDEREN’ zaterdag 18 december 2021

Ja, ik wil dit mee beleven! Klik op zwarte vlak om je NU in te schrijven d.m.v. Facebook:

Of meld je aan via mail: info@heartfeelings.nl of 06 215 019 72

Lieve lezer,
Ik heb altijd gedanst vanaf mijn jeugd, waarvan de laatste 10 jaar Biodanza.
Inmiddels ben ik nu voor de 3e keer begonnen met de school bij Robert de Jong en heb er dus dik 6 jaar school op zitten en geef ik zelf les in mijn prachtige zaal in Apeldoorn.

Daarnaast meerdere extensies en specialisaties gevolgd in diverse richtingen, waaronder : ‘biodanza in organisaties’; ‘biodanza voor ouderen’, ‘identiteit en zelfwaardering’ en ‘biodanza en massage’.

Vind dat ik nu zover ben om mijn afstudeercertificaat te gaan halen en af te ronden.

Dus: mijn laatste verslagen inleveren, mijn laatste supervisie les woensdag 17 November geven en mijn monografie afronden.

En daar dit bijna afgerond is, wil ik met vrienden, bekenden en mensen die me een warm hart toedragen samen mijn afstuderen vieren op zaterdag 18 december!
Je bent dus van harte uitgenodigd.

De middag is kosteloos en ik zal voor lekkere hapjes en drinken zorgen.

Om het extra interessant te maken is er daarna van 16.00u – 22.00u een heerlijke dansmiddag/avond met 2 mooie biodanza kerstworkshops gegeven door Marlie Wetemans ( zie aparte evenement hiervoor op mijn site bij ‘aanbod’ voor inhoudelijke informatie).

Als je aanwezig bent op mijn afstuderen kun je deelnemen aan de kerstmiddag/avond met Marlie voor €40 ipv € 55.

En je bent natuurlijk ook welkom op mijn laatste supervisie les die woensdag 17 November door Robert wordt afgenomen (zie aparte weekgroep uitnodiging op de site bij ‘aanbod’)

Fijn als jij er ook bij bent!

Meld je wel aan van te voren zodat ik rekening kan houden met hoeveel eten en drinken ik moet verzorgen voor het afstudeergedeelte.
De dansmiddag/avond is met potluck halverwege; hou hier s.v.p. rekening mee als je bij beide wilt zijn en neem dan wél wat lekkers te eten mee voor in de avond

Liefs, Hans