Evenement – ‘AFSTUDEREN’ zaterdag 17 december 2022

Lieve lezer,
Ik heb altijd gedanst vanaf mijn jeugd, waarvan de laatste 12 jaar Biodanza.
Inmiddels ben ik nu voor de 3e keer gestart bij de school van Robert de Jong en heb er inmiddels dus dik 7 jaar school op zitten. Bij elke cyclus van de school ervaar ik een verdieping en is toch weer anders dan de vorige. Daarnaast geef ik al 5 jaar zelf les, waarvan de laatste 2 jaar in mijn prachtige zaal in Apeldoorn.

Daarnaast meerdere extensies en specialisaties gevolgd in diverse richtingen, waaronder : ‘biodanza in organisaties’; ‘biodanza voor ouderen’, ‘identiteit en zelfwaardering’ , ‘biodanza in de natuur’ en ‘biodanza en massage’.
Biodanza geeft zoveel mogelijkheden en als ik afgestudeerd ben, mag ik ze ook toepassen

Vind dat ik nu zover ben om mijn afstudeercertificaat te gaan halen en af te ronden.

Dus: hoogste tijd om mijn monografie af te ronden.

En daar dit bijna afgerond is, wil ik met vrienden, bekenden en mensen die me een warm hart toedragen samen mijn afstuderen vieren op zaterdag 17 december!
Je bent dus van harte uitgenodigd. Mocht je nog mensen kennen die ook biodanza doen en zouden willen komen, neem ze gezellig mee en carpool gezellig samen.

Voor mijn onkosten zal ik bij de ingang een doos neerzetten voor een vrije gift. En als je ook naar de party komt ’s avonds vraag ik geen éxtra entree.

Na het afstuderen is er de party! Dus gezellig als je blijft en ook ’s avonds mee komt dansen! Voor de avondmaaltijd kun je zelf wat meenemen en er is de mogelijkheid om op 3 minuten lopen van de zaal eten te kopen bij een supermarkt. Ook is daar een cafetaria. Zowel ’s middags als ’s avonds zal ik zal voor kleine hapjes en drinken zorgen.

Dag indeling zal ongeveer als volgt zijn:
afstuderen middag:
14.30 – 15.00 inloop
15.00 – 16.30 afstuderen
16.30 – 18.30 vivencia voor ieder die wil blijven door Robert de Jong

18.30 – 20.00 eigen maaltijd (potluck) en rust

Party avond:
20.00 – 22.00 2e vivencia door Hans Hokke
22.00 – 23.45 vrije dansavond

Fijn als jij er ook bij bent!

Meld je wel aan van te voren zodat ik rekening kan houden met hoeveel eten en drinken ik moet verzorgen + of je ook op de party komt.

Liefs, Hans

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.